Termeni și condiții

Conţinutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preţuri, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestui site.

Revista „Literatura de azi” permite vizualizarea, imprimarea şi folosirea informaţiilor de pe site în scopuri personale şi noncomerciale.

Dreptul de autor pentru unele informaţii de pe site este deţinut de „Literatura de azi”. Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită dată de „Literatura de azi”. Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, fotografii, grafică, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Conţinutul partenerilor noştri este supus aceloraşi reglementări. „Literatura de azi“ poate furniza în materiale legături (link-uri) către alte site-uri.

Pe site-ul www.literaturadeazi.ro nu sunt permise comentarii. Dacă abonații doresc, pot scrie pe pagina de Facebook Literatura de azi.

Pe site-ul www.literaturadeazi.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. Asociația „Literatura de azi” nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea şi confidențialitatea contului şi parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Asociația „Literatura de Azi” numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum şi datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții etc.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Asociația „Literatura de azi” respectă Legea Nr. 365/2002, privind comerțul electronic, publicată în Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002.