Odilia RoşianuOdilia Roşianu
21.04.2018

Când ea plânge

Please take back the love she gave to me
And in time her grief will pass
Just tell her that I loved her
Now it’s all she has

Voi pleca la 1 a.m. Mă rog doar ca cineva să-i fie alături mai departe, pe drumul ei. Știe de noi doi și plânge doar în tăcere, spunând, prin somn, „voi fi aici, pentru tine, mereu”. Mă simt ca un ticălos. Dar ea va rămâne iubita mea pentru totdeauna, chiar dacă plec astă-seară.

When Sussanah cries” a fost lansată în 1997, cu un succes care l-a mirat, cred, până și pe cântărețul norvegian Espen Lind. Piesa a ocupat locuri fruntașe în multe țări europene, precum și în America Latină. În Norvegia a fost pe locul I în topul național pentru șase săptămâni.

Inclusă pe al doilea album RED, părerea mea este că această melodie a condus la vânzarea discului în peste 100000 de exemplare în țara natală și în mai mult de 350000 în lume, fapt ce l-a făcut pe Lind, în 1998, să câștige trei premii Grammy norvegiene, inclusiv pe cel de „Artist al anului”.

Sigur, versurile prind la public, povestind despre dragoste, mai ales nefericită, și în special dacă e vorba de un triunghi amoros. Totuși, linia melodică are meritul ei, fiind accesibilă și ușor de fredonat.

Audiție plăcută!

(sursa foto: eyelashineye.com)