Literatura de aziLiteratura de azi
13.09.2018

„Romeo și Julieta la Mizil”, ediția a XII-a

Au început înscrierile pentru ediția a XII-a a Festivalului Internațional de Poezie și Epigramă „Romeo și Julieta la Mizil” . Fișa de înscriere și regulamentul pot fi găsite aici: http://www.romeojulietalamizil.ro/index.php?page=1_1

Perioada de înscriere: 10.09.-10.12.2018.

Invitați de onoare: președintele Academiei Române, prof. Univ. dr. I. A. Pop și președintele Uniunii Scriitorilor din R. Moldova, Arcadie Suceveanu.

Literatura de azi este partener media al evenimentului.

Premiile sunt de 3200 de lei pentru cele două secțiuni. Pot participa tinerii români… de orice vârstă, de pretutindeni, indiferent dacă sunt scriitori consacrați sau debutanți.

Prezentatoarea Galei festivalului, care va avea loc pe 26.01.2019: Daniela Vlădescu.

Creațiile trimise nu trebuie să fi fost publicate pe hârtie sau postate pe internet. Elevii care participă și se situează cel mai bine în clasamentul general vor fi recompensați cu premii speciale de către organizatori.

Festivalul Internațional de Poezie și Epigramă „Romeo și Julieta la Mizil” a început în 2007, la 100 de ani de la publicarea comediei omonime, autor fiind mizileanul George Ranetti. Toate edițiile au avut loc la „Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu”.

1.309 cititori